Í
Í
Young Ones

I en nära framtid, efter en stor, ödeläggande katastrofen, har slutligen vatten blivit den mest åtråvärda naturresursen. I denna hårda verklighet, försöker en pappa skapa en framtid för sig själv och sina tonåriga barn.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr

Rorri är en smart, nyfiken och busig liten röd racerbil som ofta hamnar i svårigheter. Han vill alltid vara nummer ett och bor på racerbanan Silverringen tillsammans med sina vänner där de tävlar och kör ikapp med varandra.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Rorri Racerbil - Bäst helt enkelt! - sv. tal
My Cousin Rachel

En ung engelsman planerar att hämnas sin beskyddares för tidiga död. Han misstänker att hans vackra, men mystiska kusin Rachel ligger bakom mordet, men saker kompliceras av att han faller hejdlöst för Rachel...
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Taken 2

När den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills fru tas som gisslan i Istanbul söker han hjälp av sin dotter för att sedan använda sina extrema färdigheter för att utkräva hämnd på kidnapparna.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
The Constant Gardener

Den brittiske diplomaten Justin och hans hustru Tessa bor och arbetar i Kenya. Tessa, en passionerad människorättskämpe, mördas under en biltur och Justin upptäcker att hon hade kommit en mäktig konspiration på spåren, som han nu ämnar avslöja.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr

Följ med till den lugna lilla staden där alla får vara hjältar! Möt Palle Polisbil och Bella Brandbil som letar rätt på tjuvar, släcker bränder och löser mysterier.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Stadens hjältar: Skördetid! - sv.tal
Born to Dance

Tu är en ung och ambitiös man från Aukland, Nya Zeeland som drömmer om att bli en professionell hip-hopdansare. Hans far ger honom ett ultimatum som kräver att han bevisar vad som är möjligt eller går med i armén.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr

Rälsös nya akutmottagning är under uppbyggnad. Ett speciellt träslag behövs vid byggandet och Thomas skickas därför till fastlandet för att hämta hem det. På vägen dit så kommer Thomas på drift och spolas i land på den mystiska dimslöjornas ö.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Thomas och vännerna - Dimslöjornas ö - sv. tal

Thomas tuffar in i ett outforskat område och upptäcker den bortglömda staden Vattenköpinge. Kontrollchefen bestämmer att staden ska renoveras lagom till Rälsöns Dag och det nya loket Stanley kommer till ön för att hjälpa Thomas med det stora arbetet.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Thomas & vännerna - Den stora upptäckten - sv. tal
Pacific War Hell

Nya Guinea, 1942. En liten pluton med australiensiska soldater har skickats längs Kokoda-leden, den viktiga försöjningslinjen som separerar Australien från invasion. Efter japanskt bombardemang blir soldaterna avskurna från de sina.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Batkid Begins

Batkid Begins berättar historien som kulminerar den 15 november 2013, då San Francisco förvandlades till Gotham City. Vem hade kunnat tro att en femårig pojke som bekämpat leukemi skulle förvandla en stad och en nation under en dag?
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Kenny Begins

Ärkeskurken Rutger Oversmart dyker upp på jorden för att lägga vantarna på en mystisk kraftkristall. Nu är det upp till Kenny och två tonåringar att rädda planeten.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Ronja Rövardotter

En natt när åskan går över Mattisborgen föder Lovis sitt och Mattis första barn, flickan Ronja. Vid tio års ålder har hon blivit en orädd och nyfiken flicka. Hon blir vän med Birk, Borkahövdingens son, och de upplever hisnande äventyr tillsammans.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr

Häng med i sex otroliga tecknade äventyr med favoriterna Tom och Jerry. Det spelar ingen roll om Tom är på en exotisk safariexpedition, följer en hemlig skattkarta eller jagar en gigantisk val - han är alltid snabbfotade Jerry i hälarna.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Tom & Jerry på äventyr - sv.tal

Rorri är en smart, nyfiken och busig liten röd racerbil som ofta hamnar i svårigheter. Han vill alltid vara nummer ett och bor på racerbanan Silverringen tillsammans med sina vänner där de tävlar och kör ikapp med varandra.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Rorri Racerbil - Silverringens hjältar - sv. tal
Apornas planet: (r)Evolution

En vetenskapsman försöker hitta ett botemedel mot Alzheimers, men råkar i stället klona fram en hyperintelligent chimpans. Plötsligt är människans dagar som herre över jorden räknade.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Varje gång jag ser dig

Leonardo är blind och tonåring i Brasiliens Sâo Paulo. Han blir ofta retad på skolan. En dag börjar en ny kille i klassen och allt förändras och Leonardo får känslor som han inte tidigare känt. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Belle

Dido Elizabeth Belle, dotter till en officer och en svart kvinna, åker till England för att bo med sin farbror. När Dido förälskar sig i en präst, inleder de ett förhållande trots att farbrorn motsätter sig. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
San Andreas

Efter att en jordbävning ödelagt stora delar av Kalifornien, lämnar räddningspiloten Ray kaoset i Los Angeles för att bege sig till San Francisco i hopp om att kunna rädda den gemensamma dottern Blake, som rest dit tillsammans med Emmas nye pojkvän.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
It Comes at Night

Efter att en mystisk apokalyps enbart lämnar några få överlevande, tvingas två familjer att dela ett hem i en orolig allians för att hålla ondskan på avstånd, bara för att få reda på att den verkliga fasan kan komma inifrån huset.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Proof of Life

Alice anlitar gisslanförhandlaren Terry Thorne för att rädda hennes man som kidnappats och förts till djungeln av den sydamerikanska gerillan.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Everest

Två olika expeditioner utmanas av en av de våldsammaste snöstormarna någonsin när de försöker nå världens högsta berg. Deras mod testas ständigt av jordklotets tuffaste väder, och de ställs inför näst intill omöjliga hinder.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
5 Days of War

En amerikansk journalist, en fotograf och en man från Georgien, hamnar mitt i korselden när det så kallade Femdagarskriget bryter ut 2008, då Sydossetien med Rysslands hjälp försökte göra sig självständigt från Georgien.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Still Alice

Den hyllade Columbia-professorn Alice Howland får den förödande diagnosen: tidigt stadium av Alzheimers sjukdom. Som den oberoende kvinna hon är kämpar Alice med att behålla sin livsstil och leva i nuet, trots att hennes jag långsamt skalas bort.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
The Diabolical

Den ensamstående mamman Madison och hennes två små barn plågas av en alltmer märklig och intensiv närvaro i sitt hus. Hon vänder hon sig till sin pojkvän Nikolai för att få hjälp med de våldsamma krafter som experterna inte vågar närma sig.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr

Gänget flyger till Afrika och får uppleva en spöklik safari när de upptäcker att djuren i själva verket är förklädda demoner!
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Scooby Doo and the Safari Creatures - sv.tal
Ingen riktig finne

En far och en son ger sig ut på en resa som utvecklas till en musikalisk färd kantad av känslor och minnen av den finländska utvandringen till Sverige. En historia om skam, brott, alkoholism och familjehemligheter.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Den oändliga historien

Bastian är mobbad och drar sig undan på skolans vind med en bok om Fantasia, ett land med drakar, tävlande sniglar och andra magiska varelser.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
God afton, herr Wallenberg

I Budapest kämpar den svenske diplomaten Raoul Wallenberg, under några veckor i andra världskrigets slutskede, för att rädda en grupp judar som gripits i en razzia. Samtidigt försöker han förhindra den totala utplåningen av stadens getto.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Bling - sv.tal

Mekanikern Sam drömmer om sin barndomskärlek Sue. Han bestämmer sig för att uppvakta henne på alla hjärtans dag med en blingring. Men Sams planer krossas när skurken Oscar dyker upp med sin egen super-blingring.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
The Girl King

År 1632 blir Kristina, vid sex års ålder, den första kvinnliga regenten i Sverige. Hon växer upp med idéer om att modernisera Sverige och tvingas bekämpa de konservativa krafterna inom hovet. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Think Like a Man

Möt fyra kvinnor som insett att det nästan är omöjligt att få sina män att göra som de vill. Detta förändras dock när kvinnorna får tag i en bok skriven av Steve Harvey och börjar använda hans relationsråd. Men snart får männen också tag på boken...
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Europa Report

En internationell besättning astronauter ger sig iväg på en privatfinansierad expedition för att leta efter liv på Europa, Jupiters fjärde största måne. De når Europa och till en början verkar allt bra.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Crank: High Voltage

Med enbart kraften från en bristfällig artificiell kopia tvingas Chev Chelios ut på en frenetisk jakt efter gangstern som stulit hans eget riktiga, närapå osårbara, hjärta.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
The Dark Horse

Historien om Genesis Potini, en enastående nyzeeländsk schackspelare som led av en allvarlig bipolär sjukdom. Trots alla utmaningarna fortsatte Potini sin strävan att hitta meningen i sitt liv genom att dela med sig av sina schackkunskaper.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
For a Good Time, Call ...

När Lauren upptäcker att hennes nya rumskamrat Katie jobbar med telefonsexförsäljning bestämmer hon sig för att testa. Det gemensamma företaget blir snart lönsamt men deras nyfunna vänskap hotas av oväntade utmaningar.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr

Här kommer djungelgänget! Om du har problem, dra i snöret så kommer vi! Pingvinen Mårris tror att han är en tiger som lever i djungeln. Tillsammans med de andra djuren är de hjältarna som kommer till undsättning när någon befinner sig i fara.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Djungelgänget - Gamle Jims skatt - sv.tal
Always Shine

De båda vännerna Anna och Beth åker till Big Sur över helgen, i hopp om att bygga upp sin relation efter år av tävlande och avundsjuka. Men väl på plats upptäcker de att det en gång så starka bandet mellan dem bytts ut mot stela samtal och bitterhet.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Before the Flood

Leonardo DiCaprio reser från Grönland till Sumatra och vidare till Vatikanstaten för att undersöka klimatförändringarnas förödande påverkan på jorden.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
The Adderall Diaries

Författaren Stephen Elliot plågas av minnen från sin svåra barndom. När hans frånvarande pappa kommer tillbaka och påstår att sonens mardrömslika minnen är fabricerade, ger sig Elliot ut på en resa för att skilja verklighet från fantasi.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Farväl Las Vegas

En manusförfattare lämnar Hollywood och åker till Las Vegas för att supa ihjäl sig. Där förälskar han sig i Sera, som arbetar som prostituerad. Villkoret för deras kärlek grundar sig på ett löfte - hon får aldrig be honom avbryta sitt supande.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
The Benefactor

En filantrop lägger sig i livet för nygifta par i ett försök att återuppleva sitt förflutna.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Wild Horses

Texaspolisen Samantha Payne börjar granska ett 15 år gammalt försvinnande. Spåren leder från en död pojke till den förmögna familjefadern Scott Briggs. Kan försvinnandet och den döda pojken har något samband?
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Lilo & Stitch

Greppa närmaste surfbräda och häng med till det sköna, gröna Hawaii på ett svindlande äventyr tillsammans med Lilo och Stitch.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
En gång i Phuket

Sven är uttråkad med sitt liv och bestämmer sig för att resa till Thailand för att skriva en roman. Väl där träffar han en read märkliga karaktärer och lär sig ett och annat om kärlek, vänskap och sig själv.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
'71

1970-tal. Konflikterna i Belfast har förvandlat staden till en krigszon. Under ett rutinuppdrag blir en soldat lämnad bakom fiendens linje när britterna retirerar. Han tvingas gömma sig bland ortsbefolkningen utan att veta vem han törs lita på.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Experimenter

År 1961 utformar socialpsykologen Stanley Milgram ett experiment vid Yale University, som handlar om hur människor kan beordras att ge andra oskyldiga människor potentiellt dödliga elchocker, så länge de vet att de själva inte bär ansvaret.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Your Move

Affärsmannen David reser till Mexiko för att hitta sin kidnappade familj och hämnas våldet de utsattes för. De ansträngningar som krävs för att rädda hans familj kommer att pressa honom fysiskt och psykiskt till bristningsgränsen.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Thr3e

Tre personer tvingas in i en katt- och råtta-lek med en psykopatisk mördare. Mördaren driver sina offer till vansinne med kryptiska gåtor och omöjliga tidsfrister. Alla som har utsatts för hans besatthet har hittills dött.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Jackals

Justin Powell blir angripen av två män i skidmasker och förs till en avskild stuga. Detta är ingen vanlig kidnappning, då hans närmaste familj väntar på honom i stugan. Dom vill frigöra honom från den hjärntvätt som en ond kult har utsatt honom för.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr