Premiärer i juli på Comhem Play+

Missa inte Madam SecretaryMissa inte Madam Secretary

Nu på Comhem Play+.

Svalka dig med seriefrossa!

Kultklassikern Lost gör storslagen comeback

Strandade på en öde ö efter en flygplanskrasch måste de nu kämpa för sin överlevnad och utforska vilka hemligheter som döljer sig i öns djupa djungel.

Ödesdigra The Chi bjuder in till säsong tre

Händelser som sänder chockvågor i samhället i södra Chicago leder till att fyra ungdomars liv vävs samman och får ödesdigra effekter.

Sommarkrim och mordmysterium

FBI: Most Wanted - Säsong 1

Från skaparen av "Law & Order" kommer nu denna krimserie som följer avdelningen på FBI som ansvarar för att spåra och fånga de mest ökända brottslingarna på FBI:s mest eftersökta lista.

ABC Murders - Säsong 1

Baserad på Agatha Chrisites roman ser vi John Malkovich spela pensionerade detektiven Poirot, som av en hånfull mördare får skickat till sig mystiska brev vars innehåll kan leda fram till mördaren.

Ordeal by Innocence - Säsong 1

Även denna serie baserad på Agatha Christies roman som utspelar sig år 1954 på jul. Filantropen Rachel Argyll mördas och hennes son Jack Argyll arresteras. Han protesterar kraftigt sin oskuld.

The Pale Horse - Säsong 1

Baserad på Agatha Christies kända roman blir en antikhandlare tvingad att lösa mysteriet på en ung kvinnas mord för att rentvå sig själv. Den enda ledtråd han har är en mystisk lista med namn.

Nytt från Paramount+

The Syndicate har premiär 23 juliThe Syndicate har premiär 23 juli

När pengabekymmer är nära på att ruinera Keeley Sandersons liv sätter hon allt sitt hopp till det lotteri som hon och hennes arbetskompisar på kenneln tillsammans bettar i. Det visar sig kanske inte vara en helt dum idé när de först tycks ha vunnit strax över 5 000 kr. Eller vänta, var det strax över 27 miljoner kronor?! Frank har svaret. Men vart tusan är han?!

Följ med på denna knasiga resa där arbetskompisarna på en kennel tycks ha vunnit en livsomvälvande summa pengar.

Premiär 23 juli på Paramount+ som ingår i Comhem Play+.