Premiärer i augusti på Comhem Play+

Actionfyllt med Mark Wahlberg från Paramount+Actionfyllt med Mark Wahlberg från Paramount+

Infinite är en högoktanig och visuellt slående sci-fi-actionfilm om reinkarnation där Evan McCauley (spelad av Mark Wahlberg) måste använda minnen och färdigheter från sitt tidigare liv för att rädda framtiden.

Infinite från Paramount+ finns nu tillgänglig i Comhem Play+

falling
falling2

Dröm dig bort med massa reality!

RuPauls Drag Race

Drugorna är tillbaka för att med glittriga klännigar, milslånga fransar och skyhöga klackar lipsynca sig hela vägen fram till mamma Ru's pokal.

Catfish

En helt ny och digital säsong från Paramount+ där Nev och Kamie samarbetar på distans för att undersöka osäkra online-relationer och hjälpa till att avslöja sanningen!

Are You The One?

Paramount+ presenterar för första gången i Are You The One:s historia en ny säsong där alla medlemmars sexuella preferens är flytande och utan några som helst begränsningar.

Mammorna tar över komedin!

American Housewife

Äntligen är det mammornas tur att stå i centrum och få skina med sarkastisk och klockren humor. I American Housewife flyttar Katie och hennes familj till välbärgade Newport, en plats där de minst sagt sticker ut. Detta är en modern komediserie som är fylld med värme, kaxighet och massa skämt.

Speechless

Äntligen är det mammornas tur att stå i centrum och få skina med sarkastisk och klockren humor. Detta är en varm och knasig familjekomedi med mamma Maya DiMeo i huvurollen som en kaxig mamma som skulle göra vad som helst för att värna om sin familj men utan att låta dem ta henne för givet för en sekund.

Exklusiva filmer bara hos oss!