Artiklar

hero

Tävla med Boomerang och vinn ett biopresentkort!

Fira kusliga Halloween med oss & Boomerang, samt mysteriegänget från Scooby-Doo! Luska ut svaret på frågan tillsammans med hela familjen, och vinn ett rysligt fint biopresentkort på 500 kr, på Filmstaden!

mezzo

Tävla med Mezzo Live HD & vinn en Sonos Beam, värd 4.800 kr!

Omslut dig i höstmörkret med ljuvliga stråkar, drömska baletter och graciösa konserter med kanalen Mezzo HD Live, som nu tävlar ut en Sonos Beam, värd 4.800 kr till alla Tele2 och Comhem Play-kunder!

Artiklar HERO

Highlights i oktober

Höstmånaden Oktober bjuder in till en riktig potpurri av serier och filmer. Oktober kan visserligen kännas som en lång månad med det annalkande mörkret, men misströsta inte - vi ger dig flera storserier som släpper nya avsnitt veckovis, så du alltid har något att se fram emot!

10019 Druk VOD-still-1920-1080-tt StillTT swe

Se omtalade Oscarsvinnaren hos oss!

Äntligen är den här! Det är med stolthet vi kan presentera "En Runda Till" hos oss, den danska succéfilmen med Mads Mikkelsen i huvudrollen som knep åt sig en Oscar på årets Oscarsgala.

family cover

Seriefrossa i vuxenanimerat

Fira premiären av nya serien Bless the Harts med våra mest populära animerade serier för vuxna! Happy streaming!

artikelomslag

Tävla med A Quiet Place Part II

Tävla med Paramount+ och Comhem Play+ om fina priser, i samband med släppet av den omskrivna och efterlängtade thrillern "A Quiet Place Part II".

Artiklar HERO

Alla premiärer i september

Här samlar vi en mer ingående överblick över de titlar som blir tillgängliga i Comhem Play+ i september månad.

Se samtliga premiärer i september.

Comeyrule omslag

Highlights i september

September sveper in och med det annalkas höstvädret. Omfamna höstvädret med riktigt grymma titlar denna månaden, kanske vill du höja pulsen med thrillers, skräck och true crime, eller sjunka ner i romantik, kärlek och lust.

p16299742 v h8 aa

Alla premiärer i augusti

Här samlar vi en mer ingående överblick över de titlar som blir tillgängliga i Comhem Play+ i augusti månad.

Se samtliga premiärer i augusti.

cover

Highlights i augusti

Oavsett om du är en sommarfantast som går i baddräkt året om eller om du är en höstgalning som redan nu tänder ljus om kvällarna och sipprar på en god kopp te, så har vi de perfekta serierna och filmerna för dig.