Artiklar

omslag2

Tävla om biljetter till PAW Patrol Live med Paramount+!

I fjärde luckan i adventskalendern väntas ett mycket exklusivt pris! Tillsammans med Paramount+ kan vi stolt tävla ut biljetter till en av de största liveshowerna! PAW Patrol live! God jul!

omslag2

Tävla om en iPad 10.2-tum med Cartoon Network & Boomerang!

Tredje luckan i vår adventskalender gör vi i samarbete med Cartoon Network & Boomerang och tävlar ut ett mycket exklusivt pris - en iPad 2021 10.2-tum, perfekt för att underlätta lärande och kreativitet!

omslag

Tävla om leksaker från PAW Patrol!

Andra luckan i vår adventskalender gör vi i samarbete med Paramount+ och tävlar ut priser från älskade serien PAW Patrol - missa inte heller att bänka dig framför TV:n med de små och kolla på nya PAW Patrol: Filmen!

omslag rticle

Tävla om Oktonauterna-gosedjur!

Första luckan i vår adventskalender ger dig möjlighet att vinna gosedjur från den omåttligt populära serien Oktonauterna! Missa inte!

artikelomslag

Highlights i november

Attention, attention! November - mörkt, kallt och ruskigt säger du? Tillåt oss att protestera! Vi trotsar Novembers trista rykte med serier som kommer få dig att häpna och filmer som kommer beröra dig på djupet. Succéserien Dexter gör storslagen come back med en ny serie, Yellowstone - denna actionspäckade serie som setts av nästan alla våra kunder - kommer nu tillbaka med en ny säsong.

Dune

Håll i dig! Dune - årets största filmhändelse är här!

Det har beskrivits som filmårets absolut största händelse, den galet omtalade "Dune" gör nu storslagen premiär i vår hyrbutik, och hela redaktionen pirrar av iver!

hero

Tävla med Boomerang och vinn ett biopresentkort!

Fira kusliga Halloween med oss & Boomerang, samt mysteriegänget från Scooby-Doo! Luska ut svaret på frågan tillsammans med hela familjen, och vinn ett rysligt fint biopresentkort på 500 kr, på Filmstaden!

mezzo

Tävla med Mezzo Live HD & vinn en Sonos Beam, värd 4.800 kr!

Omslut dig i höstmörkret med ljuvliga stråkar, drömska baletter och graciösa konserter med kanalen Mezzo HD Live, som nu tävlar ut en Sonos Beam, värd 4.800 kr till alla Tele2 och Comhem Play-kunder!

Artiklar HERO

Highlights i oktober

Höstmånaden Oktober bjuder in till en riktig potpurri av serier och filmer. Oktober kan visserligen kännas som en lång månad med det annalkande mörkret, men misströsta inte - vi ger dig flera storserier som släpper nya avsnitt veckovis, så du alltid har något att se fram emot!

10019 Druk VOD-still-1920-1080-tt StillTT swe

Se omtalade Oscarsvinnaren hos oss!

Äntligen är den här! Det är med stolthet vi kan presentera "En Runda Till" hos oss, den danska succéfilmen med Mads Mikkelsen i huvudrollen som knep åt sig en Oscar på årets Oscarsgala.